Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, говори след загубата на неговия тим

...
Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, говори след загубата на неговия тим
Коментари Харесай

Дерменджиев: Нищо от планираното не ни се получаваше

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, приказва след загубата на неговия отбор от Черно море. Шампионите изгубиха визитата си във Варна с 4:0 в мач от плейофите в горната шестица.

" Футболът се играе на голове. Ние инкасирахме 4 гола, някои от играчите не мога да ги позная. В последна сметка е футбол и се получават такива неща “, съобщи родният треньор, предава Фокус. 

" Ние в предварителните диалози с играчите, знаехме по какъв начин ще играе Черно море и трябваше да го обезвреждаме. Не се получи безусловно нищо от това, което бяхме планували при започване на срещата. Знаехме къде би трябвало да застане тима и какво да направи. Искахме Черно море да държи топката, допуснахме един гол, само че по-късно не направихме добра организация на играта и излязохме от този подтекст. Затова получихме и още попадения “, разяснява треньорът на разградчани.

" Вратарите са наши момчета, не можем да ги съдим. Един подобен мач може единствено да научи Пламен Пепеляшев. Антон Недялков играе и от двете страни, само че Сон има доста минути и трябваше да излезе да почине. Надяваме се на добър резултат в идващия мач в Разград, другояче ще има мъка “, приключи Дерменджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР